דייסת אורז עם חלב
מתאים לארוחת בוקר
ממלא ומשביע
מספר מנות: 4
זמן בישול: 35 דקות
החומרים
- 1 כוס אורז ( מבורר ושטוף במים )
- 5 כוסות מים מהברז
- חצי כפית מלח
- 2 כוסות חלב
אופן ההכנה
- מבשלים את האורז עם המים והמלח במשך – 20 – דקות על אש בינונית.
- בוחשים מדי פעם, כדי שהאורז לא ידבק לסיר.
- אחרי בישול של – 20 – דקות מוסיפים – 2 כוסות חלב ומבשלים עוד כ – 15 דקות.
- התבשיל מוכן להגשה. מגישים אותו חם.
יוכי ממליצה
למי שאוהב מתוק, אפשר לפזר למעלה מעט סוכר, או אבקת שוקו. מתאים לילדים ומבוגרים.