חָמִיס – חזה וכבד עוף מטוגנים עם בצל
מהיר וקל הכנה
מתאים כתוספת לארוחה.
מתאים לשים בפיתה עם ירקות וחמוצים.
כמות: 4-5 מנות
זמן הכנה: כחצי שעה
חומרים
- גרם חזה עוף תרנגולת
- גרם כבד עוף תרנגולת
- 1 בצל קצוץ
- 5 כפות שמן לטיגון
- קורט מלח,קורט פלפל, כורכום ופפריקה
הכנה מוקדמת
לצלות את הכבד על רשת ברזל על האש
לקצץ את החזה עוף והכבד לקוביות גדולות
אופן ההכנה
- לטגן את הבצל בשמן עד שיזהיב.
- להוסיף את הכבד וחזה העוף.
- לפזר מלח ותבלינים ולערבב.
- לטגן הכל יחד על אש נמוכה במשך 20 – 30 דקות ולערבב את התערובת מדי פעם.