מרק דגים
מס מנות: 4-5
משך הבישול: כ-40 דקות
מומלץ לבישול:סיר בנוני בעל קוטר 21 ס”מ וגובה 13 ס”מ
החומרים
- ראש דג סלומון
- ראשי דג אמנון
- ½ דג אמנון בינוני
- 1 בצל שלם
- עלי דפנה
- 2 שיני שום קלופים
- 1 גזר
- 1 גבעול כרפס עם העלים
- 1 עגבנייה חצויה לשניים
- 2 פרוסות לימון עבות
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית כורכום
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
1 שמים את כל החומרים בסיר ושופכים לסיר קומקום מים רותחים (בערך שני ליטר)
2 מוסיפים מלח ותבלינים ומבשלים בערך 40 – דקות.
3 מבשלים בהתחלה על אש גבוהה עד לרתיחה ואז מנמיכים את האש עד לסוף הבישול.