מרק דגים

מס מנות:  4-5

משך הבישול: כ-40 דקות

מומלץ לבישול:סיר בנוני בעל קוטר 21 ס”מ וגובה 13 ס”מ

החומרים

  • ראש דג סלומון
  • ראשי דג אמנון
  • ½ דג אמנון בינוני
  • 1 בצל שלם
  • עלי דפנה
  • 2 שיני שום קלופים
  • 1 גזר
  • 1 גבעול כרפס עם העלים
  • 1 עגבנייה חצויה לשניים
  • 2 פרוסות לימון עבות
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית כורכום
  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

1        שמים את כל החומרים בסיר ושופכים לסיר קומקום מים רותחים (בערך שני ליטר)

2        מוסיפים מלח ותבלינים ומבשלים בערך 40 – דקות.

3        מבשלים בהתחלה על אש גבוהה עד לרתיחה ואז מנמיכים את האש עד לסוף הבישול.