דייסת אורז עם חלב

מתאים לארוחת בוקר

ממלא ומשביע

מספר מנות: 4

זמן בישול:  35 דקות

החומרים

  • 1 כוס אורז ( מבורר ושטוף במים )
  • 5 כוסות מים מהברז
  • חצי כפית מלח
  • 2 כוסות חלב

אופן ההכנה

  1. מבשלים את האורז עם המים והמלח במשך  – 20 – דקות על אש בינונית.
  2. בוחשים מדי פעם, כדי שהאורז לא ידבק לסיר.
  3. אחרי בישול של  – 20 – דקות מוסיפים – 2 כוסות חלב ומבשלים עוד כ – 15 דקות.
  4. התבשיל מוכן להגשה. מגישים אותו חם.

יוכי ממליצה

למי שאוהב מתוק, אפשר לפזר למעלה מעט סוכר, או אבקת שוקו. מתאים לילדים ומבוגרים.