חָמִיס – חזה וכבד עוף מטוגנים עם בצל

חזה וכבד עוף מטוגנים עם בצל

מהיר וקל הכנה

מתאים כתוספת לארוחה.

מתאים לשים בפיתה עם ירקות וחמוצים.

כמות: 4-5 מנות

זמן הכנה: כחצי שעה

חומרים

  • גרם  חזה עוף תרנגולת
  • גרם  כבד עוף תרנגולת
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 כפות   שמן לטיגון
  • קורט מלח,קורט פלפל, כורכום ופפריקה

הכנה מוקדמת

לצלות את הכבד על רשת ברזל על האש

לקצץ את החזה עוף והכבד לקוביות גדולות

 

אופן ההכנה

  1. לטגן את הבצל בשמן עד שיזהיב.
  2. להוסיף את הכבד וחזה העוף.
  3. לפזר מלח ותבלינים ולערבב.
  4. לטגן הכל יחד על אש נמוכה במשך 20 – 30 דקות ולערבב את התערובת מדי פעם.

טיגון בצל לחמיס

צליית כבד לחמיס

הכנת חמיס

הוספת הכבד לטיגון

חזה וכבד עוף עם בצל מטוגן

חמיס מוכן להגשה